Rankų Liejimo Rinkiniai "Memory Casting"

Esame pirmieji Lietuvoje, pradėję prekiauti rankų liejimo rinkiniais nuo 2019 m. Mūsų produktai suteikia galimybę įamžinti ypatingas gyvenimo akimirkas. Džiaugiames tūrėdami daugiau nei 10,000 laimingų klientų, kurie įvertino mūsų aukštos kokybės produktus ir teikiamą patirtį.

Jauki Donava Šeimai Ir Draugams

Rankų liejimas – Tai amžinas meilės ir bendrystės simbolis, puikiai tinkantis dovanoti artimiesiems bet kokia proga. Rankų liejimo rinkinys leidžia ne tik sukurti estetišką rankų skulptūrą, bet ir įamžina tą ypatingą momentą, kai žmonės susijungia bendroje kūrybinėje veikloje. Tai yra patirtis, kuri stiprina ryšius tarp šeimos narių ar draugų, kartu kuriant amžiną meilės ir artumo simbolį.

D.U.K

Kas yra Rankų Liejimas?

Rankų liejimas – tai procesas, kurio metu naudojant formavimo ir liejimo medžiagas sukuriamas trimačio atvaizdo rankos modelis. Tai populiarus būdas įamžinti brangius prisiminimus ar pažymėti ypatingas progas​​.

Ko Reikia Rankų Liejimui?

Paprastai rankų liejimo rinkinyje yra formavimo medžiaga (pavyzdžiui, alginatas), liejimo medžiaga (kaip gipsas ar derva), maišymo dubuo, maišymo įrankis, pirštinės ir kartais dekoratyviniai elementai. Kai kurie rinkiniai taip pat ateina su praktiniu rinkiniu arba ekspozicijos pagrindu​​​​.

Kaip Pasiruošti Rankų Liejimui?

Pirmiausia susirinkite visus reikalingus įrankius. Paruoškite formą sumaišydami formavimo medžiagą su vandeniu ir supilkite į tinkamą indą. Įdėkite ranką į mišinį ir laikykite ją nejudant, kol ji sustings. Kai ji sustings, atsargiai išimkite ranką, nesugadinant formos​​.

Kokios Dažniausios Klaidos Pasitaiko Liejant Rankas ir Kaip Jų Išvengti?

Dažnai pasitaikantys problemos yra greitai kietėjantis alginatas, kuris sukelia detalių praradimą dėl judesio, burbulai ant odos paviršiaus ir nykstančios pirštų galūnės forme. Norint išvengti šių problemų, reikia lygiai sumaišyti alginatą, užtikrinti teisingą rankos padėtį ir atsargiai pašalinti didelius burbulus​​​​.

Kiek Laiko Užtrunka Liejimo Procesas?

Kietėjimo laikas gali skirtis nuo 2 minučių iki 5 minučių, priklausomai nuo vandens temperatūros.

Kontaktų forma